Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να έρχεσαι σε οργασμό συνέχεια... Οποιος διαβάσει το πως ζούσε η γυναίκα με τους δεκάδες οργασμούς κάθε μέρα θα καταλάβει. 

Αυτή η οδυνηρή σεξουαλική δυσλειτουργία προκαλεί αυθόρμητη, ανεπιθύμητη και ανεξέλεγκτη διέγερση, που δεν σχετίζεται με τη σεξουαλική επιθυμία και η οποία μπορεί να κρατήσει για ώρες, μέρες ή ακόμα και περισσότερο.
Γι αυτό και οι επιστήμονες ψάχνουν θεραπείες για όσες γυναίκες πάσχουν από επίμονη διαταραχή της διέγερσης των γεννητικών οργάνων. Το μπότοξ μπορεί να είναι μια απο αυτές
Γιατροί στην Τουρκία αντιμετώπισαν το πρόβλημα δύο γυναικών με ενέσεις μπότοξ, μπλοκάροντας το ραχιαίο νεύρο, το οποίο στέλνει ερεθίσματα στην κλειτορίδα. Και οι δύο ασθενείς είπαν ότι είδαν βελτίωση.


«Το μπότοξ μειώνει την ηλεκτρική δραστηριότητα των νεύρων και μπορεί να προσφέρει ανακούφιση», λέει ο εμπειρογνώμονας Dr Patrick Bowler, ιδρυτής του Courthouse Clinics.

Η ασθένεια αυτή περιγράφηκε για πρώτη φορά το 2001 και οι ασθενείς τη βιώνουν οδυνηρά. Το 2012, μια 39χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα αυτοκτόνησε, μετά την ταλαιπωρία που έζησε νοσώντας για περισσότερα από 16 χρόνια. Ομως είναι άγνωστο πόσες γυναίκες πάσχουν από την ασθένεια, καθώς πολλές ντρέπονται να ζητήσουν βοήθεια. Οπως αναφέρει η Daily Mail, μελέτες δείχνουν ότι είναι περισσότερες από μία στις 100 γυναίκες.
Αντιδράσεις:
Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Disqus Shortname

Ad Inside Post

Comments system

Disqus Shortname

Flickr User ID

Ads Inside Post

Comments system

 
Top